אודות

כרטיס תושב "ירושלמי" הושק לראשונה בשנת 2008 במטרה לחזק את הקשר עם התושב הירושלמי ולעורר בו תחושות גאווה על היותו תושב העיר ירושלים.

כרטיס תושב "ירושלמי" הושק במטרה לחזק את הקשר עם התושב הירושלמי .

כרטיס ההטבות התרחב עם השנים למועדון הטבות ממנו נהנים אלפי ירושלמים .

העיר ירושלים בעלת קשת רחבה של אוכלוסיות מגוונות ועיריית ירושלים שמה לעצמה מטרה לחבק ולחזק את הקשר עם כלל האוכלוסיות .

עיריית ירושלים פועלת לאפשר לחברי המועדון לממש את ההטבות בכל האמצעים האפשריים וגם באפליקציה ייחודית שבאמצעותה ניתן לממש הטבות, לקבל מידע עירוני ולבצע  פעולות בתחום השירות.

חברי מועדון "ירושלמי" נהנים ממגוון רחב של הטבות מגוונות בתחומי עניין שונים: צרכנות, ספורט, תרבות, פנאי, חניה, מסעדות ובתי קפה, העשרה ועוד

כמו כן עיריית ירושלים פועלת באופן תמידי להגדיל ולהעשיר מידי יום את סל ההטבות המוצע.

אנו מזמינים אתכם להצטרף לעשרות אלפי החברים שבחרו ליהנות באמצעות מועדון"ירושלמי".