כל היום וכל הלילה: עיריית ירושלים תאריך את שעות פעילות חניון מנורה

לרגל חופשת הקיץ, תפתח עיריית ירושלים את חניון מנורה במרכז העיר לאורך כל שעות היממה בימים רביעי, חמישי ובצאת השבת.

במסגרת היוזמה של העירייה, אשר מקודמת על ידי חברת עדן, יוארכו שעות הפעילות בימים המצוינים, החל מיום רביעי הקרוב, (21.7) ועד לסוף חודש אוגוסט. כיום, פועל החניון עד לשעה 1 בלילה.

חניון מנורה, הינו חניון עירוני חדיש הממוקם ברחוב בצלאל, במתחם ז'ראר בכר. החניון, אשר נפתח לפני כשנה, מכיל כ-415 מקומות חניה לטובת תושבי העיר ומבקריה והוא סמוך למוקדי הבילוי והפנאי במרכז העיר – שוק מחנה יהודה, מרכז העיר וגן סאקר. תעריף החניון, עומד על 14 שקל לשעת חניה וניתנת הנחה למחזיקי כרטיס ירושלמי. החל מהשעה 17:00 ועד לשעה 7 בבוקר, עומדת עלות החניה על סך של 14 שקלים, חד פעמי.

יצוין, כי שינוי זה, לא יבטל את הסדר החניה עבור תושבי האזור, הנהנים מחניה ללא תשלום בחניון בין השעות 17:00 לשעה 7:00 בבוקר.

ראש העיר, משה ליאון: "הארכת שעות פתיחת החניונים יקלו על התושבים והמבלים ובעלי העסקים בשוק ובשכונה. אני קורא לכל המבלים להשתמש בחניונים מוסדרים ומאחל לכולם בילוי נעים וקיץ שמח"

20/07/2021