צעירות חרדיות פורצות דרך!

השבוע (א' - 11/09), התקיים במרכז קהילתי רוממה יריד עסקים של עשרות צעירות חרדיות, אשר השתתפו במחזור הרביעי של קורס "עסק משלך"

מדובר בקורס ייחודי, אשר התקיים לאורך הקיץ במרכז "תחילה" לצעירים וצעירות מהמגזר החרדי, במשך למעלה מארבעה חודשים. הקורס נועד ליזמיות צעירות מהחברה החרדית, כאשר כל אחת מהנשים הצעירות בעלת עסק.

הקורס נועד לקדם אפשרויות כלכליות וחברתיות של נשים באמצעות יזמות עסקית. בנוסף, הוא נועד להביא לשינוי חברתי וכלכלי במעמדן של הנשים, בדרך של מתן סיוע לנשים להגיע לעצמאות כלכלית, על-ידי פיתוח עסקיהן.

במסגרת הקורס הצעירות עברו תכנים מקצועיים בתחום הפיתוח העסקי, בניית תוכנית עסקית, לצד העצמה אישית וגיבוש חזון.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "התעסוקה תופסת מקום מרכזי בסדר היום של כולנו. העירייה משקיעים משאבים ופועלת להרחבת התשתיות הקיימות ולפיתוחן. נמשיך ונפעל להבטחת ביטחונם התעסוקתי של התושבים, באמצעות הנגשת שירותים המותאמים לכל קבוצות האוכלוסייה, עבור כלל המגזרים ובכל חלקי העיר".

השותפים לדרך בהקמת יריד העסקים: העמותה להעצמה כלכלית לנשים, הרשות העירונית לתעסוקה, רשות הצעירים העירונית ומט"י ירושלים.

תמונות מהיריד צילום: רשות הצעירים בעיריית ירושלים

אולי יעניין אותך