די לאלימות במשפחה

אפשר לעצור את האלימות אל תישארו עם זה לבד - מניעת אלימות במשפחה

על רקע משבר הקורונה והקשיים הרבים שצצים בעקבותיו, השיקה עיריית ירושלים השבוע קמפיין מיוחד למניעת אלימות במשפחה.

מטרת הקמפיין היא להעלות את המודעות למוקד 106 שלוחה 5, המטפל במקרים של אלימות ותקיפה. הקמפיין מתפרסם בתקופה זו ועל רקע משבר הקורונה, שגורם לתושבים רבים להישאר בבתים ומציף את הקשיים איתם הם נאלצים להתמודד.

באמצעות המוקד, שהוקם לפני יותר משנה ביוזמתו של ראש העיר משה ליאון, נותנת העירייה מענה מצד גורמים מקצועיים לתושבים הנמצאים במצוקה. פרטים נוספים על פעילות מוקד 106 שלוחה 5 ניתן למצוא בסרטון הבא – לחצו כאן

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "עיריית ירושלים מגנה את האלימות ותפעל בכל דרך על מנת למגר אותה. תקופת קורונה מחייבת אותנו כרשות מקומית לנקוט צעדים הסברתיים ואופרטיביים על מנת למנוע את התרחבות התופעה. לשם כך נשקיע משאבים ונרתום בכל עת את אנשי המקצוע הרלוונטיים".

חברת המועצה, לורה ורטון: "המאבק באלימות במשפחה הוא מאבק של כולם, נשים וגברים, צעירים ומבוגרים מכל המגזרים וכל השכונות. עיריית ירושלים שוב יוצאת למבצע לעידוד דיווח כדי שכל אחד בין אם כעד או בין אם כמי שסובל מהתופעה ידע שיש לאן לפנות. מוקד 106 שלוחה 5 של העירייה נותן מענה ואנו מקווים שהשימוש בו ימגר את האלימות

אם אתם חושדים במקרים של אלימות אצל השכנים, אצל חברים או במקום העבודה - אל תהססו, התקשרו כדי לדווח.
זו חובה אזרחית של כל אחת ואחד מאיתנו.

מוקד 106 שלוחה 5. אנחנו כאן בשבילכם.ן🙏

מרכזים למניעת אלימות במשפחה