מחזקים את התעסוקה בירושלים

עיריית ירושלים בשיתוף המשרד להגנת הסביבה והרשות לפיתוח ירושלים (הרל"י), ממשיכה את מערך השאטלים - הסעות חינם לעובדי הר חוצבים וגבעת שאול.

תכנית מערך השאטלים נועדה לשרת את עובדי אזור התעשייה הר חוצבים וגבעת שאול במסלול הלוך-חזור, בשעות הבוקר ובשעות אחר-הצהרים.

להלן מסלולי השאטלים לאזור התעסוקה הר חוצבים מהשכונות

•  שכונת נווה יעקב - 1 הסעה הלוך, 1 הסעה חזור
  •  שכונת הר חומה - 2 הסעות הלוך, 2 הסעות חזור
  • שכונות רמת שרת או בית וגן - 2 הסעות הלוך, 2 הסעות חזור

מסלולי השאטלים לאזור התעסוקה גבעת שאול מהשכונות - שכונת הר חומה 2 הסעות הלוך, 2 הסעות חזור.

עלות הפעלת השאטלים נעשית בשיתוף עיריית ירושלים, המשרד להגנת הסביבה והרשות לפיתוח ירושלים (הרל"י), בהתאם ל'קול קורא' של המשרד להגנת הסביבה ותעמוד על סך כ- 960,000 ₪ להר חוצבים וכ- 360,000 ₪ לגבעת שאול.

ראש העיר משה ליאון: "שיפור התחבורה אל מרכזי התעסוקה השונים בעיר היא עבורי יעד חשוב ומרכזי בקידומה הכלכלי של ירושלים. עידוד תחבורה ציבורית ושיתופית ככלי להגעה לעבודה, והפחתת זיהום האוויר הם רווח נקי לכולנו".