מחזקים את התעסוקה בירושלים

עיריית ירושלים בשיתוף המשרד להגנת הסביבה והרשות לפיתוח ירושלים (הרל"י), ממשיכה את מערך השאטלים - הסעות חינם לעובדי הר חוצבים וגבעת שאול.

תכנית מערך השאטלים נועדה לשרת את עובדי אזור התעשייה הר חוצבים וגבעת שאול במסלול הלוך-חזור, בשעות הבוקר ובשעות אחר-הצהרים.

פרויקט השאטלים החל לפעול במרץ 2018 ואמור להסתיים בסוף החודש, ראש-העיר משה ליאון, הורה למחלקה לאיכות הסביבה להאריך את הפרויקט באמצעות פניה לוועדה הפנימית של המשרד להגנת הסביבה, להארכת הפרויקט עד לחודש ספטמבר 2019.

להלן מסלולי השאטלים לאזור התעסוקה הר חוצבים מהשכונות:

•  שכונת נווה יעקב - 1 הסעה הלוך, 1 הסעה חזור.
  •  שכונת הר חומה - 2 הסעות הלוך, 2 הסעות חזור.
  • שכונות רמת שרת או בית וגן - 2 הסעות הלוך, 2 הסעות חזור.

מסלולי השאטלים לאזור התעסוקה גבעת שאול מהשכונות - שכונת הר חומה 2 הסעות הלוך, 2 הסעות חזור.

עלות הפעלת השאטלים נעשית בשיתוף עיריית ירושלים, המשרד להגנת הסביבה והרשות לפיתוח ירושלים (הרל"י), בהתאם ל'קול קורא' של המשרד להגנת הסביבה ותעמוד על סך כ- 960,000 ₪ להר חוצבים וכ- 360,000 ₪ לגבעת שאול.

ראש העיר משה ליאון: "שיפור התחבורה אל מרכזי התעסוקה השונים בעיר היא עבורי יעד חשוב ומרכזי בקידומה הכלכלי של ירושלים. עידוד תחבורה ציבורית ושיתופית ככלי להגעה לעבודה, והפחתת זיהום האוויר הם רווח נקי לכולנו".

לפרטים נוספים:
אריאלה סמילנסקי-דרעי, ע. דובר - דוברת מינהל הנדסה ותשתיות: 02-6298188 או 0503122004.