"נציג בכול בניין"

העירייה קוראת לוועדי הבתים ליצור קשר עם המינהלים הקהילתיים על-מנת לעדכן אודות הנציג הנבחר שיהיה איש הקשר לנושא זה

עיריית ירושלים באמצעות המחלקה לעבודה קהילתית ורשות הצעירים בפרויקט "נציג בכל בניין" – נציג מבין הדיירים שייקח על עצמו לזהות את השכנים הזקוקים לסיוע, לדרוש בשלומם ולשמש חוליה מקשרת בינם לבין המערכות השכונתיות (המינהל הקהילתי) והעירוניות.

הפרויקט יסייע לתושבים הזקוקים לסיוע כלכלי ונפשי, ערבות הדדית היא המפתח לצלוח תקופה זו

לחצו על שם השכונה ומלאו פרטים
ארמון הנציב וארנונה
גילה
גוננים רסקו
הר חומה
גינות העיר
קטמונים ח-ט ופת
קרית יובל , עין כרם, הולילנד ורמת שרת-רמת דניה
 עיר גנים, גבעת משואה
מלחה
גבעת שאול, קרית משה גבעת מרדכי, מורדות בית וגן ורמת מוצא
לב העיר
פסגת זאב
רמות אלון
מורשה מוסררה

ראש העיר, משה ליאון: "אנו נמצאים בימים לא פשוטים וערבות הדדית היא הדבר החשוב ביותר שיכול לסייע לכולנו לצלוח את התקופה המורכבת הזו. אני מבקש את עזרתכם ועינכם הפקוחה לזהות מי משכניכם זקוק לסיוע ולהפעיל אותנו. מדובר בפרויקט חשוב ביותר המאפיין את הרוח הירושלמית הדוגלת בעזרה, סיוע ויחסים חמים וטובים בין שכנים. אני קורא לתושבי ירושלים להתנדב לפרויקט ראוי זה".