הופעה בהפתעה: מופעי פופ-אפ בקמפוסים

עיריית ירושלים מפיקה זו השנה החמישית, בשיתוף המוסדות האקדמיים ואגודות הסטודנטים בעיר, הופעות ייחודיות בהפתעה בהובלת אמן מהשורה הראשונה בארץ

מופעי הפופ אפ יתקיימו בחמישה קמפוסים שונים ברחבי העיר, במהלך השבועות הראשונים של פתיחת הלימודים בזמן הפסקת הצהריים, כאשר הסטודנטים אינם יודעים מי האמן אורח שיופיע בקמפוס.

אירועים אלו הינם חלק מיריית הפתיחה לעוד עשרות רבות של אירועים, מופעים, סיורים ופעילויות רבות שעיריית ירושלים מקיימת ברחבי העיר בשיתוף האגודות והמוסדות האקדמאיים.

במסגרת המופעים שהתקיימו בעבר בקמפוסים הופיעו אמנים שונים, כגון: מרגי, אלה לי, נצ'י נאצ'', שאנן סטריט ועוד רבים.

להלן מועדי הופעות הפופ-אפ בקמפוסים השונים:

31.10, יום שני, בשעה 12:00: קמפוס הר הצופים

31.10, יום שני, בשעה 14:00: עזריאלי, מכללה אקדמאית להנדסה

2.11, יום רביעי, בשעה 12:00: קמפוס גבעת רם - אירוע במעמד ראש העיר

2.11, יום רביעי, בשעה 13:45: מכללת דוד ילין

2.11, יום רביעי, בשעה 16:00: מכללת הדסה

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "עיריית ירושלים מקיימת זו השנה החמישית הופעות פופ-אפ בהשתתפות אמן אורח לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית בעיר ולמען הסטודנטיות והסטודנטים. לצד מגוון עשיר של אירועי תרבות ירושלמית, צעירה ותוססת, על כל גווניה. אני מאחל לכל הסטודנטיות והסטודנטים הנאה רבה בתקופת הלימודים, רצופה הצלחות וחוויות טובות ומעשירות".

בתמונה: מופע פופ אפ משנה שעברה בהשתתפות הזמרת אלה לי*

צילום: מידעל׳ה