לא במשמרת שלי

עיריית ירושלים ואנשי חיי הלילה משלבים ידיים בקמפיין ראשון מסוגו במדינה נגד סם האונס

עיריית ירושלים בשיתוף נעמת ירושלים ואנשי חיי הלילה בעיר ישיקו הערב (ד') קמפיין פורץ דרך, רחב היקף תחת הסלוגן #אלתערבבואותי! – קמפיין הסברתי למוגנות במקומות בילוי והעלאת המודעות נגד סם האונס.

במסגרת הקמפיין עיריית ירושלים בשיתוף נעמת ירושלים משקיעים משאבים הסברתיים רבים ומבוצעות הדרכות בנושא תופעה זו על מנת למגר את התופעה.

הקמפיין יפורסם בשלטי חוצות וברשתות החברתיות.

בהשקת הקמפיין השתתפו מגיש הטלוויזיה צחי קומה ובהשתתפות מורן אטיאס, חנה לסלאו, לאה שנירר, מעיין אשכנזי, דין מירושניקוב, בעלי מקומות בילוי ומובילי דעה נוספים.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "אנחנו כולנו כאן הערב משלבים ידיים למען מטרה ערכית וחשובה במעלה; מוגנות במקומות הבילוי. שילוב הידיים בין כלל הגורמים יוביל את ירושלים למקום טוב גם בנושא הזה. אני גאה ומחזק את כל אנשי חיי הלילה והשותפים".

אילנה דניאל, יו"ר נעמת ירושלים: "נשים רבות במקומות הבילוי מוטרדות ואף נפגעות מאלימות מילולית ומינית. מי שנמצא סביבן לא תמיד יודע לקרוא את הסיטואציה ולא יודע כיצד לסייע, למי לפנות ולמי להפנות. לכן אנחנו בנעמת מכירות בחשיבות הפרויקט לזיהוי הסימנים. כי כל אחת מאיתנו היא שומרת הסף, וכל אחד מאיתנו שומר אחותנו הוא."

24/11/2021