ילדי השכונה ביקשו – ראש העיר הקים ספרייה חדשה

ראש העיר, משה ליאון, חנך ביום רביעי, 25.11, ספרייה חדשה בשכונת קריית משה. הספרייה הוקמה בעקבות בקשת ילדי השכונה, אשר הועברה לראש העיר במהלך מפגש עם תושבי האזור.

הספרייה הוקמה במבנה בבית הספר דרור ברחוב קוסובסקי בעיר, אשר שופץ בעלות של כ-370 אלף שקלים במימון משותף של עיריית ירושלים ומשרד התרבות והותאם לשימוש התושבים.

יצוין כי הספרייה הוקמה בעקבות בקשתן של שתי בנות, יעל וטליה, אשר ייצגו את רצון ילדי שכונת קריית משה בספרייה חדשה. בעקבות הבקשה אותר מבנה מתאים, בוצע השיפוץ ואתמול נחנכה הספרייה. עוד השתתפו בטקס הפתיחה: מנכ"ל העירייה, איציק לארי, סגנית ראש העיר חגית משה, נציגים נוספים מהעירייה ונציגי התושבים.

יעל אודריאן, אמרה בשם ילדי השכונה: "שמחתי מאוד שראש העיר נענה לבקשתי ולבקשת חברתי טליה בשם הילדים בשכונה להקים את הספרייה בשכונה. אני והילדים בשכונה מתרגשים מאד מפתיחת ספריה חדשה. היא תאפשר לנו לקרוא הרבה יותר ספרים כי מעכשיו נוכל לקחת ולהחזיר בתדירות גבוהה יותר, בגלל הקירבה לבית".

ראש העיר, משה ליאון: "בעידן בו לא מעט ילדים מעבירים את זמנם אל מול המסכים, משמח לדעת כי יש ילדים המתעקשים שתהיה להם ספרייה בשכונה. ספרייה החדשה תשמש כמקום מפגש להרחבת הדעת והדמיון ולניצול שעות הפנאי בצורה יעילה. חנוכת הספרייה היא שלב נוסף בחידוש קריית משה ומתן מענה לצרכי השכונה, כפי שאנו עושים בכל שכונות העיר"

צילום: ג'קי לוי

אולי יעניין אותך