זיקוקים, הופעות חיות של טובי האמנים ומתחמים חווייתיים לילדים

ירושלים חוגגת את יום העצמאות ה-73 של מדינת ישראל

על רקע החזרה לשגרה, עיריית ירושלים תציין את יום העצמאות ה-73 למדינת ישראל עם שורה של אירועים מושקעים, כולם בהתאם להנחיות משרד הבריאות ולתו הירוק.

בירושלים חוגגים השנה את יום העצמאות עם סדרת מופעים ייחודיים בכל רחבי העיר, שיכללו זיקוקי דינור והופעות של אמנים מהשורה הראשונה. ביום העצמאות עצמו יתקיימו שורה של אירועים במוסדות התרבות השונים של העיר. יודגש כי כלל האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות וברישום מראש באמצעות אתר העירייה.

לאירועי יום העצמאות - לחצו כאן

ראש העיר, משה ליאון: "העיר ירושלים חוגגת השנה את יום העצמאות ואת החזרה לשגרה בשורה של אירועים בכל רחבי ירושלים. זו הזדמנות נהדרת לצאת ולבלות, ליהנות מהופעות ופעילויות - כפי שרק ירושלים יודעת להציע. אני מזמין את כלל תושבי העיר לפקוד את מתחמי האירועים ולחגוג יחד את יום העצמאות ה-73 של מדינתנו".

04/04/2021