פעילות הסברה לילדים בנושא חירום ובטיחות בל"ג בעומר

לקראת אירועי ל"ג בעומר קיימה העירייה פעילות הסברה לילדים בנושא חירום ובטיחות ב- 21 מינהלים קהילתיים

עיריית ירושלים קיימה פעילות הסברה בנושא חירום ובטיחות לילדים ב- 21 מינהליים קהילתיים ושלוחות בעיר, לקראת אירועי ל"ג בעומר ותקופת הקיץ המזמנת אתגרים וסכנות.

השירות ניתן בכל שכונות ירושלים כדי למזער ולמנוע אסונות.

מדובר בפעילות הסברה שנעשתה באמצעות אירוע חוויתי, שהועברו בו תכנים מקצועיים במשך כ- 3 שעות בנושא חשיבה, שמירה על בטיחות והתנהגות באירוע חירום - בשילוב הפעלות, התנסות ותרגול בזמן אמת.

עמדות הפעילות כללו התנסות עם בובה, עמדת איפור פציעות וחבישה, הצגת רכבי הצלה, אמבולנס, אופנוע חירום ואיזי ריידג.

בנוסף, בימים אלו נערכים בעירייה להקים עשרות סדנאות שיופעלו במסגרת קורס 'משפחה בטוחה'. הסדנאות יופעלו במינהלים הקהילתיים ובשלוחות החרדיות בעיר. החומר שילמד בסדנאות יהיה חומר בסיסי, מתומצת ומזורז, הנותן כלים בסיסיים למתן מענה ראשוני בשעות חירום, להצלת חיים.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "אני קורא לציבור ההורים לשלוח את ילדיהם להשתתף בסדנאות חשובות אלו. מדובר בפעילות להטמעת כללי הבטיחות באזורי הדלקת המדורות ועל כלים ראשוניים למתן עזרה בשעת חירום. מדובר בחיים שלנו, בואו ונישמר מהסכנות האפשריות".

אולי יעניין אותך