עיריית ירושלים מפעילה מערך מתנדבים לחירום

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "בזמנים מאתגרים, הדבר החשוב ביותר הוא לשמור על סולידריות חברתית. לעזור אחד לשני, לסייע כמה שניתן במיוחד לאוכלוסיות שמתקשות להתמודד עם המצב אליו נקלענו. ירושלים תמיד הייתה דוגמא ומופת לערבות הדדית, וליחסים המיוחדים והחמים בין תושביה. אני בטוח שיחד נעבור את המשבר הזה מחוזקים ומלוכדים".

משבר הקורונה הביא למצב מורכב בו גם מערכות החינוך אינה פועלת, ובכלל זה מערך החינוך המיוחד, לצד מערכות הרווחה שאינן פועלות כבשגרה. לכן, עיריית ירושלים מפעילה מערך חירום לסייע ככל האפשר לאוכלוסייה. תושב הזקוק לסיוע מוזמן להתקשר למוקד 106 ולקבל מענה מקצועי ומיידי. העירייה גייסה לטובת המשימה ארגוני התנדבות רבים.

אנו קוראים לתושבים שרוצים לקחת חלק במערך המתנדבים  לפנות לארגונים השונים לחצו כאן

בנוסף, ניתן לפנות אל המינהלים הקהילתיים בשכונת המגורים שלכם ולהירשם שם להתנדבות. לרשימת המנהלים הקהילתיים- לחצו כאן

ניתן לפנות גם למנהלת היחידה העירונית להתנדבות במנהל קהילה – גב' ניקי קריגר טל' 02-6297088 או בדוא"ל KRNIKI@jerusalem.muni.il או באמצעות מוקד 106