רישום למוסדות החינוך לשנה"ל תשפ"ג

הרישום יחל ביום שני, 3.1.22

עיריית ירושלים, באמצעות מינהל החינוך העירוני, נערכת לתקופת הרישום לגני הילדים ולבתי הספר לשנת הלימודים תשפ''ג

• במגזר הממלכתי והממלכתי-דתי יתבצע הרישום לגנים ולכיתות א' בין התאריכים ה-3-23.1., ולכיתות ז' בין התאריכים 3.1-6.2.
  • במגזר הערבי יתבצע הרישום לגנים ולכיתות א', ז', ו-י', בין התאריכים ה-3.1-20.2.
  • במגזר החרדי יתבצע הרישום לגני הילדים, ויערך בין התאריכים ה-3-23.1.

כמו בשנים קודמות, גם השנה תהליך הרישום נערך דיגיטלית, באופן קל ונגיש, באתר העירוני - לחצו כאן

בתקופת הרישום אשתקד (שנת תשפ''ב), נרשמו למוסדות החינוך השונים במגזר הכללי, הערבי והחרדי מעל ל-60,000 תלמידים ותלמידות.

ראש העיר, משה ליאון: "עיריית ירושלים נערכת לתקופת הרישום לכלל מוסדות החינוך בעיר בצורה מיטבית במטרה להפוך את ההליך לפשוט ונגיש לכלל תושבי העיר. מערכת החינוך העירונית חווה בשנים האחרונות תקופה של התחדשות, פריחה והשקעת משאבים חסרת תקדים, כך יהיה גם בעתיד. אנו כאן עבורכם!".

סגנית ראש העיר ומחזיקת תיק החינוך חגית משה: ״במועד הרישום למוסדות החינוך בעיר מתחיל המסע המשפחתי לעבר העתיד, ביום זה אתם כהורים בוחרים מי יהיה השותף לחינוך הילדים, וכילדים ונערים אתם בוחרים איפה יהיה 'הבית השני' שלכם. מערכת החינוך הירושלמית היא המערכת הטובה בארץ עם מגוון רחב של בתי ספר ושיטות לימוד המאפשרות לכל תלמיד להתפתח אישית וחברתית.

ראש מינהל חינוך, יואב (זימי) זמרן: "תקופת הרישום הוא תקופה מרגשת עבור כל הורה והורה - ואני שמח על מערכת החינוך הירושלמית בה היא מתבצעת. מערכת שהשנה יותר מתמיד מציעה מגוון רחב ועשיר של אפשרויות לכל תלמיד ותלמידה: בתי ספר מכלל גווני החינוך, התפיסות החינוכיות, והזרמים".

אולי יעניין אותך