50% הנחה לחיילי צה"ל במרכז התרבות בפסגת זאב

עיריית ירושלים מעניקה 50% הנחה לחיילים בכניסה לכל המופעים וההצגות שיתקיימו בהיכל התרבות.

ההנחה תינתן לחיילים בסדיר עם הצגת כרטיס חוגר. בין המופעים : אלי ומריאנו, זהבה בן, עידן רפאל חביב, אורי חזקיה, ההצגה סלאח שבאתי, הצגות ילדים, קונצרטים ועוד.

היכל פיס לתרבות ואומנויות ירושלים הוא פרויקט ענק של עיריית ירושלים ומפעל הפיס שעלות בנייתו נאמדת בכ-40 מיליון שקלים. היכל התרבות החדש כולל אודיטוריום מרכזי בן 400 מקומות למופעי תיאטרון רפרטוארי, מוזיקה, מחול ועוד. ההיכל הושק לפני כשנה וכבר אירח עד היום עשרות הצגות, מופעים אירועי תרבות ואירועים מגוונים ורבים.

ראש העיר משה ליאון: "אני מעריך ומצדיע לכל חיילי צה"ל באשר הם. נשמח להנעים את זמנם הפנוי במופעים שהכניסה אליהם תהיה במחיר מוזל ושווה לכל כיס. עיריית ירושלים תמשיך לחבק את חיילינו היקרים והאהובים ותסייע להם בכל דרך אפשרית."

18/10/2021