מועדון נוער ראשון לתנועת 'אריאל' נחנך בחומת שמואל

במעמד ראש העיר, משה ליאון, חנכה היום (ג', 8.11) עיריית ירושלים את המועדון החדש והראשון לתנועת הנוער 'אריאל'. המועדון ישמש לפעילויות פנאי לבני הנוער חברי תנועת 'אריאל' בשכונה

המועדון הראשון בשכונה של תנועת 'אריאל', ישרת בני נוער מהתנועה בגילאי 10-18, ובו יתקיימו מגוון פעולות נוער לחניכי וחניכות התנועה. 'אריאל' הינה תנועת נוער דתית החורטת על דגלה מספר עקרונות וערכים, כגון אהבת הארץ, אחדות בעם ושירות משמעותי בצבא ההגנה לישראל. בנוסף, חניכי התנועה עוסקים בפעילות המכוונת למעורבות חברתית ובפעולות חסד בהתנדבות.

התנועה גם מכשירה את חניכיה למסוגלות להנהגה ומובילה חינוך ליוזמה, לקבלת אחריות, לעשייה חברתית ועוד. המועדון הוקם ברחוב יצחק רפאל ע"י עיריית ירושלים ובשיתוף מפעל הפיס.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "מדובר במועדון נוער ראשון בשכונה לתנועת הנוער 'אריאל'. המקום ישמש לפעילויות איכותיות ומעשירות, לחניכי וחניכות התנועה, תוך מתן תרומה מיטבית לקהילה. נמשיך להשקיע, לפתח, ולהעצים את תנועות הנוער בעיר, בכל הרבדים."

צילום: ארנון בוסאני

אולי יעניין אותך