נחנך אולם ספורט חדש במזרח העיר ירושלים

ראש העיר ירושלים, משה ליאון, חנך אתמול (ב', 6.12) את אולם הספורט החדש באום לייסון

ראש העיר ירושלים, משה ליאון, חנך אתמול את אולם הספורט החדש בשכונת אום לייסון בדרום מזרח העיר. האולם מוקם בסמוך למתחם בתי הספר בשכונה ויעמוד גם לרשות כלל תושבי השכונה.

המבנה החדש מתפרש על שטח של כ-600 מ"ר והוא נבנה בהשקעה של כ- 10 מיליון ש"ח.

האולם ישמש את תלמידי בית הספר בשעות הבוקר, ובשעות אחה"צ והערב יעמוד לרשות הקהילה לטובת קיום פעילויות תרבות, פנאי וספורט.

האולם תומך במגוון ענפי ספורט, ביניהם: כדורסל, התעמלות מכשירים, אומנויות לחימה וכדורעף. כמו כן צפויים להיערך בו לאורך השנה טורנירים במסגרת "אליפויות וליגות בתי הספר".

כחלק מהמדיניות העירונית, האולם נבנה להנאת תושבי השכונה במטרה לאפשר קיום אורח חיים בריא ופעיל.

האולם נבנה במימון מפעל הפיס ועיריית ירושלים.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "שמח להיות כאן היום ולציין את ההישג החשוב הזה. אנחנו נמשיך לפתוח עוד אולמות ומתחמי ספורט שישרתו את כל תושבי מזרח העיר ונעניק לכולם הזדמנות שווה בתחומי הספורט, הפנאי והתרבות".

מנהלת מחלקת מבנים במפעל הפיס, עירית בן מנחם: "מפעל הפיס גאה להיות שותף מרכזי בהגשמת החזון שהציבה עיריית ירושלים, בראשות ראש העיר ליאון. יחד איתם, נמשיך להשקיע משאבים רבים למען רווחתם ואיכות חייהם של תושבי העיר ירושלים. אולם ההתעמלות החדש נבנה בסטנדרטים הגבוהים ביותר וישמש את תושבי המקום לפעילויות ספורט וצרכים נוספים של הקהילה לעוד שנים רבות".

צילום: ארנון בוסאני

נחנך אולם ספורט חדש במזרח העיר ירושלים צילום: ארנון בוסאני