ממשיכים בחלוקת מזון לתושבים ותיקים

עיריית ירושלים נערכת לחלוקת (מיום שלישי 24.3) כ- 5,100 מנות מזון נוספות לתושבים ותיקים בכדי שלא יצאו מהבית החלוקה תיעשה עד הדלת, בצורה בטוחה וללא מגע שלוש פעמים בשבוע - בימים ראשון ושלישי מספר המנות הוא ליומיים, וביום חמישי לשלושה ימים

עירית ירושלים בשיתוף משרד הרווחה ממשיכים במבצע חלוקת ארוחות ארוזות לתושבי העיר שאינם יכולים לצאת מביתם ולכאלה ששהייה מחוץ לבית עלולה לסכן את בריאותם.

החלוקה תיעשה לכל המגזרים ובכל השכונות.

בשבוע האחרון מיפו במינהל קהילה שבעיריית ירושלים את התושבים הוותיקים ומבוגרים עריריים אשר מעוניינים בקבלת מנות אלה, החלוקה תבוצע באמצעות המינהלים הקהילתיים ומתנדבים.

יצוין כי במקביל ממשיכה העירייה בקיום טלפונים לעשרות אלפי תושבים ותיקים בעיר באמצעות עובדים ומתנדבים על מנת לוודא אם הם צריכים איזשהו סיוע.

מעוניינים להזמין מצרכי מזון - לחצו כאן

בקשת מצרכי מזון מגזר ערבי - לחצו כאן

ראש העיר, משה ליאון: "זוהי הזדמנות להגיד תודה למאות המתנדבים שנרתמו לסייע – הירתמות שמחממת את הלב, הסיוע לתושבים ותיקים נעשה באופן מקיף וכולל שלושה רובדי מענה מרכזיים: הספקת מזון וסיוע אדמיניסטרטיבי באמצעות מתנדבים, הרחבת האפשרויות לתרבות ופנאי בבתים באמצעות טכנולוגיה מתקדמת, ותמיכה רגשית ונפשית לזקוקים לכך".