מיזם קהילות דיגיטליות לתושבים ותיקים

מוקד הכשרות דיגיטלי, שילמד אותך ללא עלות בצורה פרטנית ובעזרת שיעורים מרחוק

• רוצים לדבר עם הנכדים באמצעות המחשב?
  • רוצה לסדר משהו בבנק בלי לצאת מהבית?
  • רוצה לפגוש רופא בלי ללכת לקופת החולים?

עיריית ירושלים כאן כדי ללמד אותך לעשות את זה

לרשותך עומד מוקד הכשרות דיגיטלי, שילמד אותך ללא עלות בצורה פרטנית ובעזרת שיעורים מרחוק – איך להתנהל בעצמך, בקלות ובנוחות, בעולם הדיגיטלי

מטרת הפרויקט היא להגיע מידי חודש לאלפי אזרחים ותיקים, לשפר את איכות חייהם באמצעות פיתוח מיומנויות השימוש בדיגיטל ולהפוך אותם לעצמאים מבחינה דיגיטלית. בפרויקט המיוחד שותפים מטה ישראל דיגיטלית של משרד הדיגיטל הלאומי והמשרד לענייני ירושלים, והוא יפעל באמצעות חברת הסטארט-אפ השוודית TechBuddy

ראש העיר, משה ליאון: "אני מברך על הפרויקט המיוחד אשר יסייע לאוכלוסיית הגיל השלישי להישאר מחוברת גם בזמן משבר הקורונה, המאלץ את כולנו לשמור על ריחוק חברתי. נמשיך יחד עם שותפינו להוביל פרויקטים חברתיים לצמצום פערים טכנולוגיים למען כלל אוכלוסיות העיר"

שר ירושלים ומורשת, רפי פרץ: ״אנו נמצאים בתקופת משבר, בה בני הגיל השלישי נזהרים במיוחד ונמצאים בריחוק חברתי עקב וירוס הקורונה. יוזמה מבורכת זו תתרום בהקלה על חייהם ותגרום לתחושת שייכות וקירוב על אף המרחק. יחד מנצחים את הקורונה.״

שר הדיגיטל הלאומי, חה"כ דודי אמסלם: "אני מייחס חשיבות עליונה לפרויקט הלמידה הדיגיטלית בזמן הקורונה ובכלל, מכיוון שלקיחת חלק בפעילויות ובשירותים המוצעים באופן דיגיטלי, רכישת מיומנויות דיגיטליות והמודעות לתועלת של הדיגיטל מאפשרים ומובילים לשיפור באיכות החיים ולמיצוי זכויות ושירתים בצורה מיטבית. לכן החלטתי כשר הדיגיטל הלאומי לקחת את האתגר הזה כמשימה לאומית שתעמוד בראש סדר העדיפות של המשרד, פרויקט הדגל שלנו. כשם שהגענו לירושלים ואנו פועלים בה יחד עם עיריית ירושלים, כך נגיע לכל אדם בכל ישוב ובכל מקום, ללמד ולהכווין, כולל קורסים של אוריינות דיגיטלית, כדי שכולם יחשפו לנפלאות הדיגיטל וישתלבו בשגרת החיים המתבקשת של הקדמה הטכנולוגית, בדגש על הגיל השלישי, האוכלוסייה הערבית והאוכלוסייה החרדית."

מוזמנים לפנות אלינו באמצעות מוקד 106 ונשמח לתת לכם פרטים

לפרטים ולהרשמה - לחצו כאן