החינוך הירושלמי ערוך באופן מיטבי לפתיחת שנת הלימודים תשפ"א

ראש העיר ליאון: עשינו את כל ההכנות הנדרשות כדי להבטיח שנת לימודים מוצלחת ובריאה. עיריית ירושלים ערוכה לפתיחת שנת הלימודים תשפ''א במתכונת של ''שגרת קורונה''

תוכנית העבודה מבוססת על העקרונות וההנחיות שהתווה משרד החינוך, תוך מתן אוטונומיה מירבית ככל הניתן למנהלי בתי הספר.

מתוך תפיסת העולם לפיה בחינוך הירושלמי מסתכלים על התמונה השלמה, ניתנו דגשים בהכנת התוכנית על מקסום למידה מקרוב, צמצום פגיעה ככל הניתן בנוער בסיכון ומתן מענה ייעודי וייחודי לאוכלוסיות חלשות. בנוסף, העירייה תפעיל תוכניות שונות של מסגרות יום לימודיות ועוד.

כיתות א'-ב' - ילמדו רגיל, ללא קפסולות וללא ימי שישי
כיתות ג'-ד' - ילמדו רגיל, בקפסולות של 18 תלמידים, ללא ימי שישי.
כיתות ה'-י"ב - ילמדו בקפסולות של חצי כיתה 4 פעמים בשבוע ולא פעמיים, כמו במתווה של משרד החינוך.

הוקם חמ"ל עירוני מיוחד לחינוך אשר מעניק שירות להורים וצוותי הוראה וגם מרכז ואוסף מידע על צרכים, הידבקות, מוסדות סגורים ועוד. החמ"ל יכלול גם צוות שטח נייד אשר יגיע לשטח למתן מענה מהיר במידת הצורך. הושק אתר אינטרנט ייעודי וייחודי להורים, מורים ותלמידים בו תקשורת און ליין עם מנהל החינוך - לחצו כאן

דבר ראש העיר לפתיחת שנת הלימודים תשפ"א - לחצו כאן

ראש העיר, משה ליאון: "עיריית ירושלים מוכנה לפתיחת שנת הלימודים. עשינו את כלל ההכנות הנדרשות כדי להבטיח פתיחת שנת לימודים מוצלחת, בריאה ובטוחה. הכלים שפיתחנו בהם החמ"ל והאתר הייעודי, יסייעו לצוותי ההוראה, להורים ולתלמידים להיות מעודכנים אונליין לגבי הנעשה במערכת החינוך ולהיות עם אצבע על הדופק בכל רגע. מינהל החינוך בעיר נמצא בקשר קבוע עם צוותי ההוראה בשטח כדי לעמוד בכל האתגרים שהתקופה הזו מביאה איתה.

אני מאחל לכל התלמידים הירושלמים – שנת לימודים חדשה טובה ובריאה"

בימים אלו לאור פתיחת השנה המאתגרת נפתח מוקד תמיכה אשר יענה לכם על שאלות בכל הקשור לפתיחת שנת הלימודים בצל הקורונה.
מספרו
106 המוקד פתוח בימים ראשון עד חמישי 7:00 עד 19:00, בימי שישי מ7:00 עד 12:00.המוקד נותן תמיכה בשפה עברית וערבית

לאתר חינוך ירושלמי -לומדים בטוח - לחצו כאן