היערכות העיר ירושלים במוסדות החינוך

מערכת החינוך בעיר תושבת כולה - כולל הגנים, החינוך המיוחד, אוניברסיטאות, תנועות נוער וחוגים. יינתן מענה פרטני לתלמידים בלי עורף משפחתי, חינוך מיוחד ותלמידי פנימיות

בהמשך להצהרתו של ראש הממשלה אמש, והנחיית משרד הבריאות, עיריית ירושלים נערכת כדלהלן:

עיריית ירושלים בנתה צוות ייעודי ללמידה מרחוק יחד עם משרד החינוך, למען המשך תהליך הלמידה מהבית.
כל רכזי התקשוב והמנהלים קיבלו היום הדרכה והכוונה לשימוש במערכת והרכזים קיבלו סל רחב של מאגרי מידע וידע עם שעורים מקוונים ועזרים דיגיטאליים להוראה מרחוק.

במקביל העירייה סיימה למפות ולפתוח פלטפורמות ניהול של הלמידה מרחוק בבתי הספר. הדבר יאפשר למנהלים ולמורים לבנות את הלמידה מרחוק בצורה רחבה, אפקטיבית ומיטבית.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "אנחנו עושים כל שניתן על מנת להקל על התושבים והעסקים בעיר. אני מבקש מכולם להישמע להוראות משרד הבריאות, לשמור על הגיינה אישית וסביבתית, לגלות סולידריות, לעזור אחד לשני ולרכוש מוצרים בעסקים ירושלמים. אני בטוח שנעבור את התקופה הזו ונצא ממנה מחוזקים".