הקניון הווירטואלי הירושלמי הראשון מסוגו

התחדשנו, מוזמנים לאתר הקניון הווירטואלי החדש, בואו תעשו סיבוב

עיריית ירושלים באמצעות האגף לקידום עסקים מקדמים ומחזקים את העסקים בירושלים באמצעות פלטפורמות דיגיטליות מגוונות ומקוונות

ראש העיר, משה ליאון: "במיוחד בעת זו, מדובר בכלי בעל חשיבות רבה אשר יכול לסייע ולקדם את העסקים בעיר. השקת הקניון יגביר את הפעילות עסקית והעבודה, גם בעת זו, בשליחות עד הבית. הערבות ההדדית הירושלמית והסטארטאפ ניישן הישראלית התחברו ליצירת פלטפורמה לחיזוק הכלכלה המקומית והעסקים הקטנים. זאת לצד השקת פלטפורמה נוספת לשירות הקהילתי "ירושלמים למען ירושלמים" אשר מחזק את הערבות ההדדית. יחד ננצח!"

להצטרפות לחצו כאן

בקניון הירושלמי הווירטואלי ניתן לרכוש מוצרים מעסקים הירושלמים כולל משלוחים עד הבית.
לרכישה בקניון - לחצו כאן

בנוסף, עיריית ירושלים יצרה שת"פ עם אפליקציית easy לעזרתם של העסקים הקטנים והתושבים

1."קונים ירושלמי – קונים בטוח". האפליקציה תיתן מענה פרקטי לתושבים על כלל העסקים הפתוחים או אלה המבצעים משלוחים, תוך ציון המרחק ממקום מושבם ובמקביל בעלי העסקים יוכלו לעדכן לרווחת התושבים כל מידע חיוני באשר לשרות אותו העסק מעניק.

2.השירות הקהילתי של "ירושלמים למען ירושלים" - שירות קהילתי של "ירושלמים למען ירושלמים", שם כל ירושלמי יוכל להעלות כל צורך שהוא ותושבים שנמצאים בקרבת מקום יוכלו לעזור לו.

13/05/2021