דלג לתוכן העמוד

טעימה ירושלמית

50 שפים מובילים בירושלים מגלים את הסודות להכנת מנות הדגל שלהם

ירושלים, מלבד היותה בירת ישראל, היא גם בירה קולינרית מובילה. מיטב השפים הוותיקים והחדשים מעטרים מדי יום את העיר בשלל טעמים, סגנונות וריחות.

האגף לקידום עסקים בשיתוף און לייף הקימו אתר ייעודי, ראשון מסוגו בישראל, בו ניתן ללמוד, שלב אחרי שלב, להכין את המנות הטובות של ירושלים, הסודות הקטנים והגדולים, הטיפים החשובים והסיפור שמאחורי כל מנה. בצילומים השתתפו 50 שפים מובילים מהעיר עם מנות דגל אהובות על כולנו. את הסדנאות ניתן לרכוש בעלות סמלית וללא הגבלת זמן.

התשלום מועבר ישירות למסעדות עצמן כחלק מהתוכנית העירונית לעידוד בעלי העסקים והקולינריה בירושלים.

עלות כל סדנת בישול: 10 ש"ח

לאתר "טעימה ירושלמית", לחצו כאן

צפו בסרטון