הטבה נוספת לעסקים - הנחה בדמי הזיכיון לשילוט חוצות

עוד הוחלט כי יינתן 50 אחוז הנחה למשך 8.5 החודשים הקרובים

במסגרת ההקלות לעסקים ובמטרה לסייע לעסקים הירושלמים, העירייה תעניק פטור מלא מדמי זיכיון לשילוט חוצות ברחבי העיר, בתקופה שבין 16.10 ועד ה-16.11 והנחה של 50% בתקופה שבין 16.11-31.12 בשנת 2020.

בנוסף הוחלט להעניק 50% הנחה בדמי הזיכיון למשך 9 חודשים לתקופה שבין 16.11.20 ועד 15.8.21. עוד הוחלט כי בתקופות בהן יתקיים סגר, יינתן פטור מלא מתשלום דמי הזיכיון. יצוין כי בתקופה של 30 יום טרם מועד הבחירות לכנסת ישלמו הזכיינים דמי זיכיון מלאים.

סה"כ שווי ההטבה לזכיינים עומד על כ-4 מיליון שקלים וזאת בנוסף להטבות אשר ניתנו עם תחילת משבר הקורונה, אשר נאמדו בסך של כ-4 מיליון שקלים נוספים.

הגר אחדות הממונה על שילוט ופרסום חוצות בעירייה מוסיפה: "האגף לקידום עסקים ימשיך להיות קשוב לקהילת העסקים הירושלמית וליצור פעילויות והקלות לטובתם. ההקלות, המאפשרות לחברות פרסום החוצות להתמודד עם קשיי המשבר, יבטיחו המשך מתן שירותים לבעלי העסקים בעיר והמשך שיתוף הפעולה בין מגזר פרסום החוצות, לעירייה ולמגזר העסקי"

ראש העיר, משה ליאון: "אישור ההטבות לזכיינים הוא חלק מפעילויות העירייה לטובת כלל בעלי העסקים בעיר, במטרה לצלוח את המשבר הכלכלי ולסייע לבעלי העסקים להתאושש ממשבר זה. כולי תקווה שבקרוב נוכל לפתוח את כלל העסקים בעיר ולהעלות את ירושלים על הדרך הנכונה לשגשוג וצמיחה".

20/01/2021