העסקים הקטנים הם העסקים הגדולים, כי הם עושים את הצמיחה בעיר

כך אמר ראש העיר בכנס השנתי הראשון לעסקים הקטנים בשכונות בהשתתפות מאות בעלי עסקים מכל רחבי העיר והוא נועד לאפשר לבעלי העסקים לקבל כלים להצלחה בעולם המתחדש

בכנס, שהתקיים ביוזמת האגף לקידום עסקים בעיריית ירושלים, בהשתתפות מחזיק התיק לקידום עסקים, מר יהודה בן יוסף, השתתפו מאות בעלי עסקים מכל רחבי העיר והוא נועד לאפשר לבעלי העסקים לקבל כלים להצלחה בעולם המתחדש.

אולם הכנס היה מלא עד אפס מקום וכלל סקירות במגוון נושאים: שיווק דיגיטלי אפקטיבי, נוסחת ההצלחה לבעלי עסקים קטנים, "משוק מחנה יהודה אל העולם"- על יזמות עסקית פורצת גבולות, סטוריטלינג ככלי לקידום העסק, ועל עסקים בדור האינסטגרם והבלוגים.

ראש העיר, משה ליאון: "העסקים הקטנים הם מנוע הצמיחה של העיר. התפקיד שלנו בעירייה לשרת אתכם, ולהעניק לכם את התנאים האופטימליים להצלחה. בעלי העסקים, אנחנו שותפים שלכם ומקשיבים לכם. העירייה אתכם והדלת פתוחה"

הכנס הוא צעד נוסף ברפורמת העסקים הקטנים שמבצעת עיריית ירושלים בהנחיית ראש העיר, אשר כללה שיפוץ מרכזים מסחריים רבים, מענקים בסך מאות אלפי ש"ח לשדרוג חזיתות בתי העסק בשכונות והוזלת אגרת השילוט

למידע לעסקים בירושלים כנסו לאתר עסקים העירוני - לחצו כאן