אנחנו נדאג לכם להטבה, אתם תדאגו לאפטר!

עיריית ירושלים מצדיעה לחיילים, לחיילות ולמשרתי שירות לאומי ומעניקה לחברי מועדון ירושלמי הטבה ע"ס 200 ש"ח למימוש במגוון מסעדות, ברים וחנויות ציוד ומחנאות.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "כולנו מעריכים ומצדיעים לחיילי צה"ל ומשרתי השירות הלאומי והאזרחי באשר הם. לכבוד יום ירושלים, אנו שמחים להעניק לכם תשורה, המביעה את הערכתנו ותודתנו על שירותכם המסור. השוברים לחיילים הירושלמיים ניתנים למימוש בבתי העסק הירושלמיים שלנו. נמשיך לתמוך, לתת, לחבק ולהוקיר אתכם על שירותכם המסור למען ביטחוננו."

תיאור ההטבה

עירית ירושלים מצדיעה לחיילים, לחיילות ולמשרתי שירות לאומי שהינם חברי מועדון ירושלמי, הטבה ע"ס 200 ₪ למימוש במגוון מסעדות, ברים, חנויות מתנות, ציוד ומחנאות.

ההטבה תינתן על ידי העירייה בשיתוף חברת דולצ'ה ויטה ווי אוף לייף בע"מ ח.פ. 51-4074723 (להלן: "החברה").

אופן מימוש ההטבה ע"י החייל:

החייל יזדהה במערכת אתר עיריית ירושלים כחבר מועדון ירושלמי, יזמין את ההטבה באתר ההטבות של מועדון ירושלמי (להלן: "אתר ההטבות") בכתובת https://my.jerusalem.muni.il/
החייל יקבל קוד מימוש בן 12 ספרות במסרון, אותו יציג בבית העסק ויהא זכאי לממש את ההטבה. ההטבה לחייל כוללת כפל מבצעים.

אופן מימוש ההטבה ע"י בית העסק:

בית העסק מתחייב לכבד לחיילי צה"ל תושבי העיר ירושלים, שובר ההטבה כמפורט להלן באתר ההטבות (להלן "החיילים") בסך 200 ₪, שניתן למימוש באופן מלא או באופן חלקי ובאמצעותו יוכלו לרכוש מוצרים ו/או שירותים בבתי העסק השונים, בגבולותיה המונציפאלים של העיר ירושלים, עימם התקשרה דולצ'ה ויטה.

משך זמן הזמנת ההטבה:

ניתן להזמין את קוד ההטבה עד 30.6.22.

תקופת מימוש ההטבה:

ההטבה ניתנת למימוש על-ידי החייל/ת במשך 5 שנים מיום הזמנת ההטבה. בית העסק המשתתף בפרויקט מתחייב לכבד כל הטבה תקפה, במשך תקופת ההתקשרות.

מובהר בזאת, כי האחריות למימוש ההטבה ו/או לרכישות שיבוצעו באמצעות השובר לרבות טיבן, איכותן, תוקפן מוטלת על בית העסק בו תמומש ההטבה על ידי כל אחד מהחיילים. החברה ו/או עיריית ירושלים אינן אחריות לטיבו ו/או איכותו של המוצר ו/או לטיב ואיכות השירות אשר ינתן בכל אחד מבתי העסק.

החיילים בעלי הזכאות להטבה רשאים לפנות למוקד עיריית ירושלים לצורך קבלת מענה לכל שאלה או הבהרה בקשר עם ההטבה.

התקנון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות אך מיועד לשני המינים.

אז איך מקבלים את המתנה?

1. נרשמים למועדון ירושלמי כאן
  2. מצרפים תעודת חוגר / מתנדב כאן
  3. תישלח אליכם הודעת sms עד 2 ימי עסקים

ניתן להירשם עד ה-30.6.22.

ההטבה הינה עבור חיילים בחובה וסדיר ומתנדבי שירות לאומי, שהינם תושבי ירושלים וכתובתם רשומה במרשם האוכלוסין.

להסבר אודות עדכון סטטוס חייל במועדון ירושלמי - לחצו כאן

נתקלתם בבעיה?

לתמיכה טכנית צרו אתנו קשר בטלפון 02-6295488 בין השעות 8:30 עד 16:00

*בהתאם לפרסום באתר העירייה, במסגרת פרויקט יום ירושלים, חייל או משרת שירות לאומי, אשר הינו חבר במועדון ירושלמי, יקבל מתנה שובר הטבה למימוש בשווי 200 ₪ במגוון בתי עסק מקומיים. למימוש ההטבה יקבל החייל קוד בן 12 ספרות במסרון, אותו יציג בבית העסק, ויהא זכאי לממשו.

הפרסום מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. ההטבה כוללת כפל מבצעים בכפוף לתקנון בתי העסק. ניתן להוריד את קוד ההטבה עד 30.6.22. תוקף מימוש השובר 5 שנים.

רשימת בתי העסק המשתתפים בהטבה