צוות מקצועי

צוות מרכז המוסיקה

• רוני גלס

מנהל המחלקה למוסיקה בעיריית ירושלים, מנהל מרכז המוסיקה ע"ש אלפרט בשנים 2013-2021. בעל תואר ראשון במוסיקולוגיה ותואר שני במנהל עסקים. בעל ניסיון של 25 שנה בתחום הסאונד לתקשורת.
  • אורנה מגן

פסנתרנית ג'אז, מלחינה ומנצחת מקהלות. בעלת תואר שני בחינוך ובקומפוזיציה באקדמיה למוזיקה ע"ש רובין בירושלים. תחומי התמחות ספציפיים: טיפוח מחוננות מוסיקליות בגיל הרך, מקהלות ילדים והפקות תאטרון מוזיקלי לבני נוער. אורנה ריכזה במשך שבע שנים את מגמת המוסיקה בתיכון לאומנויות בירושלים. ניהלה אמנותית במשך כ-14 שנים את מרכז המוסיקה. מנצחת על מקהלת עובדי עיריית ירושלים, ואחראית על הפעילות היהודית-ערבית במרכז.
  • בני פיין

חצוצרן, פסנתרן ומנצח תזמורות. בוגר האקדמיה למוסיקה ע"ש רובין בירושלים. בעל תעודת הוראה בחינוך מוזיקאלי. מנצח על תזמורות "כפיר" ו "לביא" במרכז ומשמש גם כמנהל האומנותי של המקום.
  • יואב רומם

מנהל אולפני הריטון במרכז המוסיקה. מפיק, מלחין ומעבד מוסיקלי. במסגרת שנות פעילותו כמוסיקאי הלחין יואב מוסיקה לסרטים, תיאטרון, מופעים ופרסומות, הופיע כפסנתרן במופעים ובקונצרטים עם אומנים שונים, וכן היה אחראי על הפקות מוסיקליות בארץ ובחו"ל.
  • מולוגטה צ'יקול

מנהל טכני ומנהל עבודה במרכז המוסיקה מזה 20 שנה. בעל ניסיון רב בליווי תלמידים ותזמורות בארץ ובחו"ל, בהפקות אירועים, בהקמת במה ובסאונד. אחראי על ניהול מחסן כלי הנגינה ותיקונם. בעל תואר ראשון בחינוך.
  • אלה אזולאי

מנהלת פרויקטים ואדמיניסטרציה. בוגרת מגמת המוסיקה של "הצוללת הצהובה" בשירה, עם רקע של 10 שנות לימודי פיתוח קול. בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ובתקשורת מהאוניברסיטה העברית. בעלת ניסיון בעבודה טיפולית עם ילדים ונוער. הייתה שותפה להקמה ולניהול של פרויקט "מצפן פנימי" למנהיגות במוזיקה.
  • אהרון חנקין

מורה לסקסופון ולקלרינט, נגן ג'אז בינלאומי. בוגר האקדמיה למוסיקה ע"ש רובין בירושלים. מעבד ומנצח על הרכבי ה"ביג בנד" ו"דיקסי" של המרכז העירוני למוסיקה ע"ש אלפרט מזה שנים רבות. הופיע בהצלחה רבה עם הרכבי המרכז ברחבי אירופה.
  • אלירן יוסף

בוגר האקדמיה למוסיקה ע"ש רובין בירושלים בגיטרה, מתמחה בנגינת פלמנקו. מורה לגיטרה, עוד ובוזוקי. חבר בארבעה הרכבי מוזיקת עולם בהם הוא משמש גם זמר.
  • ד"ר דוד ספיבקוב

נגן חליל צד ברמה בינלאומית, מוותיקי המרכז. גידל דורות של חלילנים שצמחו במרכז המוסיקה.
  • חגית שקד

מורה ונגנית קלרינט, מוותיקות המרכז. בוגרת תזמורת צה"ל ובעלת ניסיון רב בהוראה פרטנית ובעבודת אנסמבלים.
  • מעיין בן אהרון

תלמידת שנה ג' באקדמיה למוסיקה ע"ש רובין בירושלים במחלקת ביצוע - טרומבון. תלמידתו של אלון סטולר. מלמדת מזה שנתיים טרומבון במרכז.
  • עומאר ג'אבר

נגן ומורה לכלי הקשה ומערכת תופים. בעל תואר שני בטיפול במוסיקה. מלחין, מעבד ומנצח על הרכבי כלי הקשה של תלמידים ממזרח העיר ועל פרויקטים של קהילות ייחודיות של תושבי העיר. הופיע עם הרכביו במסגרת פסטיבלים יוקרתיים ברחבי הארץ.
  • עידו שפיטלניק

בוגר האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים. למד ניצוח תזמורת בכיתתם של פרופ' אבנר בירון ודר' יבגני צירלין. שירת בצה"ל במעמד "מוסיקאי מצטיין". כחלק מלימודיו לתואר שני, למד במסגרת חילופי סטודנטים בבית הספר הגבוה למוסיקה ע"ש פרנץ ליסט בוויימאר (גרמניה) בכיתתם של מרטין הוף ומרקוס פרנק. עידו הוא מלגאי של קרן התרבות אמריקה ישראל בניצוח תזמורת. בין השנים 2017-2018 השתתף כמנצח בפרויקט 'תדרים' של אנסמבל מיתר למוסיקה חדשה. עידו הקים את "תזמורת הרחוב הירושלמית" ומנצח עליה. במרכז המוסיקה מנצח עידו תזמורת הבוגרים "הראל".
  • רחלי יובל

בוגרת מסלול ביצוע מנדולינה באקדמיה למוסיקה ע"ש רובין ירושלים - תלמידתו של מר מוטי שמידט ויקי ראובן. מלמדת מנדולינה מזה 12 שנים.
  • שרון בר יעקב

נגנית גיטרה, מלחינה ומורה לגיטרה ולמוסיקה. בוגרת האקדמיה למוסיקה בירושלים בתחום ביצוע גיטרה ג'אז. זוכת פרס דיקן מהאקדמיה למוסיקה בסיום שנה ב'. בעלת ידע בשימושי מחשב במוסיקה, ומחשבים בכלל. בעלת תואר ראשון במדעי המחשב מהאוניברסיטה העברית. מורה לגיטרה במרכז ומלמדת בפרויקטים של מזרח העיר משנת 2013..