ארנונה 2018 – עיריית ירושלים

ארנונה 2018

​בימים אלה נשלחות הודעות החיוב השנתי לשנת 2018

המועד האחרון לתשלום הארנונה הוא יום שלישי, יד' בשבט התשע"ח 30.01.2018.

הסדר בהוראת קבע בנקאית

תשלומים בהסדר הוראת קבע בנקאית יערכו השנה ב-12 תשלומים צמודים למדד החל מחודש ינואר 2018. מי ששילם בשנת 2017 את הארנונה בהסדר הוראת קבע, ההסדר ימשך אוטומטית גם בשנת 2018, אלא אם תימסר לעירייה הודעה אחרת.

לנוחותכם, ניתן לבחור את יום התשלום בהוראת קבע ב-1 או ב-10 לכל חודש. באפשרותך לעדכן את המועד הנוח לך באמצעות האתר - לחצו כאן.

ניתן להצטרף להסדר באמצעות ההצטרפות שצורף להודעת הארנונה השנתית, או באמצעות טופס ההצטרפות - לחצו כאן.

חדש בעירייה: מתקדמים לשירותים דיגיטליים

לנוחותכם, פותחו בשנה האחרונה אפיקי יצירת קשר חדשים ודיגיטליים, במטרה לייעל ולהקל את השירות לתושב:

1. זימון תור לאגף השומה והגבייה

מקצרים לכם: במטרה לצמצם את זמני ההמתנה לשירותים השונים שאנו מעניקים, השקנו בורכם מערכת חדשה לזימון תורים באינטרנט ובאפליקציה. קובעים יום ושעה, מגיעים בשעת הזימון לאולמות קבלת הקהל ומקבלים שירות באופן מיידי, ללא עמידה בתור. לזימון תור לאגף - לחצו כאן.

2. הגשת בקשות להנחה באופן דיגיטלי ומקוון

חסכו נייר, מאמץ וזמן – מלאו את הטפסים המקוונים הזמינים עבורכם באתר העירוני, קבלו חיווי בזמן אמת בדוא"ל ובמסרון על שלבי הטיפול בבקשה עד לגמר הטיפול. את הטפסים המקוונים ניתן למצוא בחלק "טפסים בנושא ארנונה" - לחצו כאן.

3. יצירת קשר עם המוקד הטלפוני ללא המתנה בטלפון באמצעות האפליקציה העירונית ואפליקציית Robohold

לא ממתינים למענה במוקד הטלפוני, אלא יוצרים קשר בנוחות ובמהירות דרך האפליקציה העירונית או אפליקציית Robohold הממתינים עבורך לנציג שירות, ללא צורך בחיוג למוקד.

מענה טלפוני

בטלפון 02-6296333, בימים ראשון עד חמישי בשעות 15:30-8:00 ו-18:00-16:00.

ניתן לשלם את תשלומי הארנונה באמצעות הודעת התשלום באתר העירוני - לחצו כאן או באמצעות מוקד טלפוני הפועל 24 שעות ביממה (למעט שבתות וחגים), בטלפון 03-9411231. וכן באמצעות המענה הטלפוני הממוחשב בטלפון 02-6296000.